Ajuda per l'us del web:

 
Cinc preguntes freqüents
P.1/ Que em cal tenir a l'ordenador, per escoltar el senyal d'àudio de Pròxima FM?
Requisits software:
Un navegador web (Internet Explorer, versió 5.5 o superior, Firefox, versió 2 o superior, que tingui instal·lat el complement Adobe Flash Player versió 8 o superior. (Segurament altre tipus de navegadors que no mencionem també reproduiran els continguts)

Requisits hardware:
Una tarja de só, i uns altaveus o uns auriculars.
P.2/ Necessito tenir JavaScript activat al navegador?
Si, per obrir la finestra del reproductor i per accedir a la informació del que està sonant i sonarà a l'emissora.
P.3/ El volum és massa baix, que puc fer?
Tens un control de volum al reproductor del web, amb unes ratlletes al seu costat dret, pots controlar-lo amb el ratolí. Si això no és suficient, pots regular el volum del sistema operatiu (Windows?), per la icona de l'altaveu, a la barra de tasques, molt probablement a la part inferior dreta de la teva pantalla. Els altaveus o auriculars, també poden tenir un control de volum.
P.4/ Necessito obrir ports especials o tallafocs?
No, l'emissió de Pròxima FM és un flux constant de dades d'àudio en MP3 (MPEG-1 Layer 3, 48KHz, 192 Kb/s, stereo) al que accedeixes per protocol http.
P.5/ El reproductor no reprodueix l'àudio d'una manera continuada o es queda intentant connectar. Quines poden ser les causes?
- La teva connexió a Internet és lenta en aquest moment. Per escoltar l'emissió en directe necessites 192 Kbs, si la conexió mitja a Internet és de 1024 Kbs, podríem dir que no necessites gaire ample de banda per escoltar-nos.
- La teva xarxa local està saturada: Si et connectes de de la feina, potser fas servir una xarxa local, potser altres persones estan utilitzant aplicacions que esgoten l'ample de banda disponible.

- Els nostres servidors de streaming estan saturats: l'emissió en directe depen d'un servidor diferent al que et mostra els gràfics del web, pot haber, en moments puntuals, massa oients connectats al nostre web, però el temps de reacció del servidor davant d'aquesta situació, és poc. Prova passats cinc minuts.

P.6/ Els reproductors del programes ja no funcionen, encara que abans, he estat escoltant correctament, que puc fer? (Internet Explorer)
-Reinicia el navegador. Tanca totes le finestres obertes amb el navegador i torna a obrir una sessió. Escriu el nom del nostre web a la barra d'adreces (www.proxima.cat) i torna a començar la teva sessió musical.
Si has tingut en compte aquests factors i encara no pots escoltar-nos, t'agrairem ens ho comuniquis a l'adreça web@proxima.cat i farem tot el possible per ajudar-te.
 
 
 
SocialTwist Tell-a-Friend
   
Afegir a favorits | web@proxima.cat |
   
© 2009-2010 PRÒXIMA FM | AVÍS LEGAL | CONTACTE | AJUDA | FREQÜÈNCIES